Covridog sau Crenwursti in aluat

miercuri, 7 noiembrie 2012

 
Ingrediente:
- 500g faina
- 250ml apa 
- un cubulet de drojdie
- sare
- 3 linguri de ulei
- crenwursti
- optional: susan, mac, sare, cascaval..

Mod de preparare:

-  se incalzeste apa cu drojdia si sarea si se adauga in castronul cu faina
- se framanta bine
- se incalzeste un pic uleiul si se adauga la aluat si se framanta bine
- se lasa aluatul  la crescut 30-60minute acoperit cu un prosop curat
- dupa ce si-a dublat volumul, se intinde o foaie de aluat si se taie felii
- se ia crenwursti-ul si se acopera cu aluat si apoi se da prin susan/mac/sare/cascaval si se da la cuptor la foc mic spre mediu pentru aprox. 30minute
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino