Fursecuri cu stafide

miercuri, 19 mai 2010


Dupa aceasta foarte buna si simpla reteta.

Ingrediente:

2 oua
125g unt
100g zahar pudra
125g faina
125g stafide

Pentru inmuiat stafidele:
3 linguri apa
1 fiola esenta de rom

Mod de preparare:

-se pun stafidele intr-un bol,se adauga esenta de rom si 3 linguri de apa si se lasa minim 30 minute sa se inmoaie.

-intr-un castron, se pune untul taiat cubulete, se adauga zaharul pudra si se freaca spuma cu o spatula.


-se adauga apoi ouale si se mixeaza pana se inglobeaza.
-se adauga in compozitia rezultata faina, se amesteca pana se incorporeaza, se adauga stafidele

-dupa ce am obtinut compozitia, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si punem cate o lingurita din compozitie in tava la distanta de 3 cm una de alta. Le coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Cand observam ca s-au rumenit usor pe margini, le scoatem din cuptor.


*eu am dublat cantitatile

*nu au textura unor fursecuri obisnuite sunt ff moi :X

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino