Tarta cu caise(tava mare)

duminică, 28 martie 2010


Ingrediente:

3 oua
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana lapte
esenta de rom
un pic sare
zahar vanilat
praf de copt+cativa stropi de otet
aprox. 400g de faina

Mod de preparare:

- se pune laptele(nu rece), uleiul, zaharul, esenta, sarea si se amesteca.


- se pun ouale si se amesteca bine

- se pune intr-o canita praful de copt si otetul si se amesteca rapid; se "arunca"peste compozitia de mai sus; se amesteca cu grija(NU mixer)pana se omogenizeaza

- treptat se adauga faina pana rezulta o coca mult mai groasa decat cea pt clatite
- intr-o tava unsa cu ulei/unt/margarina si tapetata cu faina se pune coca si deasupra bucatele de caise





- se da la cuptorul preincalzit pt 40-50minute(eu am pus la focul cel mai mic sa fiu sigura)


- inainte sa se raceasca se pune deasupra zahar pudra



Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino