Fornetti cu cas sarat[ se poate folosi si telemea sau branza dulce]

marți, 30 martie 2010



Ingrediente:

-1 pachet de foietaj
-cam 300g cas cu un pic de sare
-2 oua

Mod de preparare:

-se ia foaia de placinta, se taie in "cuburi"
-se face amestecul de cas:cas, sare si 1 ou si se amesteca pana se omogenizeaza

-pe fiecare patratel de foaie se pune cate 1/2 de lingura de cas si se ruleaza/impatureste

-patratelele astfel rezultate se pun intr-o tava unsa cu ulei, se ung cu ou batut si apoi se dau la cuptor la foc mic(la mine prima tava a stat 40 minute.dar de la si 30 minute mergeti si verifitati-depinde de foc si de cuptor desigur)
*au rezultat 21 bucati


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino