Ingrediente:
-carne tocata
-morcov
-cartofi cruzi
-un picut de faina
-usturoi, sare, piper, marar(din ala pus la sare)
Mod de preparare:
-carnea si legumele se dau pe masina
-se adauga sarea, piperul si mararul si un pic de faina ca sa se lege
-se fac bilute(sau pt parjolute)
-se pun in baie de ulei la foc MIC pana se rumenesc
-se scurg bine-bine de ulei
Pofta buna!
-carne tocata
-morcov
-cartofi cruzi
-un picut de faina
-usturoi, sare, piper, marar(din ala pus la sare)
Mod de preparare:
-carnea si legumele se dau pe masina
-se adauga sarea, piperul si mararul si un pic de faina ca sa se lege
-se fac bilute(sau pt parjolute)
-se pun in baie de ulei la foc MIC pana se rumenesc
-se scurg bine-bine de ulei
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu